StorageLoader™ LTO-3

THIS PRODUCT HAS BEEN DISCONTINUED.

StorageLoader LTO

1U Formfaktor, Einstiegs-Autoloader mit 8 Slots

> Erfahren Sie mehr

Produktübersicht

• Kapazität: 3,2 / 6,4 TB (unkomprimiert/komprimiert)
  • Transferrate bis zu 432 GB/h (komprimiert)
  • Zwei herausnehmbare 4-fach Magazine in einem kompakten 1U Formfaktor
  • Erstklassige Eigenschaften und Leistungen in kleinem Formfaktor
  • Zukunftssicher mit einer Roadmap über 8 Generationen
  • Data speed matching regelt optimalen Datenfluss und schont dadurch die Mechanik und verlängert die Lebensdauer des Bandes
  • LTO WORM (write once, read many) Modus für die Einhaltung gesetzlicher Bestimmungen zur Archivierung
  • Schlüsselfertige Lösung mit Barcode Leser, Rack Kit, Remote Management und Symantec Backup Exec QuickStart Edition
  • Garantiehinweise finden Sie hier (kann je nach Region variieren)

Der Tandberg StorageLoader™ LTO-3 bietet hohe Kapazitäten und Performance und weitreichende Datenmanagement Features in einem kompakten "low profile" 1HE Formfaktor.

Der hohe Bedienkomfort und die reduzierten Administrationsaufwände einer automatisierten Lösung und reichhaltige Features bei Budget-freundlichen Kosten machen den Tandberg StorageLoader LTO zur besten Wahl für kleinere und mittlere Unternehmen, die von den klassischen Einzellaufwerken zu einer automatisierten Backup-Lösung wachsen wollen. Bandlaufwerk, Netzteil und Lüfter sind vor Ort ohne Ausbau des Autoloaders aus dem Rack austauschbar, was im Servicefall wertvolle Zeit und Kosten für Service-Personal spart. Das hochwertige Metallgehäuse des StorageLoaders gewährleistet eine sehr robuste Lösung für optimalen Dauerbetrieb.

Schlüsselfertige Lösung

Die Tandberg StorageLoader wird mit einem Barcode Reader, Rackmount Kit, Remote Management und Symantec's Backup Exec QuickStart Software ausgeliefert.

Medienkompatibilität

Der Tandberg StorageLoader LTO-3 ist mit allen LTO Medien der ersten Generation kompatibel. Um höchste Zuverlässigkeit zu erreichen, empfehlen wir die Verwendung von Tandberg LTO Daten Cartridges. Weitere Informationen zur Medien-Kompatibilität erhalten Sie hier.

* 2:1 Datenkompression mit LTO-4/5 und 2,5:1 mit LTO-6 vorausgesetzt

Spezifikationen
Drive Technology LTO-3 HH
Number of Drives 1
Number of Slots 8
Capacity (native) 3.2 TB
Capacity (compressed) 6.4 TB
Performance (maximum, native) 216 GB/h
Performance (maximum, compressed) 432 GB/h
Interface ADI, Ultra 320 SCSI LVD
Cartridge Loading 2 Magazines
Temperature (non-operating) -35 to 60
Temperature (operating) 10 to 35
Relative Humidity, operating (non-condensing) 20 to 80 %
Relative Humidity, Non-operating (non-condensing) 10 to 90 %
Form Factor 1U
Height 4.36cm / 1.7 inches
Width 44.66cm / 17.6 inches
Depth 73.66cm / 29 inches
Weight 14.6kg / 32.4lbs.
Magazine 2
Rackmount-option Included
Barcode Reader Yes
Additional Interface 10 base TEthernet
Field replaceable units Drive, Power Supply, Magazines, Filters & Fans
MTBF 250,000 hours
Power Consumption 100-240VAC, 50-60Hz, 30W (average)
Certification Marks CE, UL, C-UL, GS / TÜV, VCCI, C-Tick
Warranty Garantiehinweise finden Sie hier.

Modelle
Partno. Model Description
7193 Tandberg StorageLoader LTO-3 SCSI StorageLoader LTO-3 SCSI, 3.2TB/6.4TB, 1U, 8-slots, 1x LTO-3 HH SCSI tape drive, Symantec Backup Exec QS (single server edition), rackmount kit, barcode reader, barcode labels (33pcs), ethernet cable, international power cords, quick installation guide, warranty card. external SCSI cable and terminator.
Bilder

Preview StorageLoader LTO

Name Description Thumbnail Detail Highres
StorageLoader LTO Image Download Thumbnail Image (3.22 KB) Download Detail Image (44.21 KB) Download Highres Image (4.02 MB)

Preview StorageLoader LTO Left

Name Description Thumbnail Detail Highres
StorageLoader LTO Left Image Download Thumbnail Image (2.56 KB) Download Detail Image (38.82 KB) Download Highres Image (551.84 KB)

Preview StorageLoader LTO Right

Name Description Thumbnail Detail Highres
StorageLoader LTO Right Image Download Thumbnail Image (2.87 KB) Download Detail Image (40.74 KB) Download Highres Image (837.5 KB)
Downloads
Filename Description Version Type
Library Firmware 4.75 Library Firmware, release notes and upgrade instructions for StorageLoader 1U with LTO3, LTO4, LTO5 and LTO6 tape drives only 0475 Firmware
Library Firmware 3.40 Library Firmware for StorageLoader 1U with revision E mainboard. 0340 Firmware
d23u.e Drive Firmware upgrade for LTO3 tapedrive in StorageLoader 1U. Corrects a possible compatibility problem with other vendors drives. D23U Firmware
tdsafe_v1.90_x64_w2008r2.zip WHQL certified Windows Server 2008 R2 x64 64bit driver for StorageLoader 1U and StorageLibrary T40+ family. 1.9 Driver
tdsafe_v1.90_x64_w2012.zip WHQL certified Windows Server 2012 x64 64bit driver for StorageLoader 1U and StorageLibrary T40+ family. 1.9 Driver
tdsafe_v1.90_x64_w2012r2.zip WHQL certified Windows Server 2012 R2 x64 64bit driver for StorageLoader 1U and StorageLibrary T40+ family. 1.9 Driver
HP_WIN_Drivers_v3.7.0.zip All Windows Drivers for HP LTO and DAT Tape Drives. (Extract zip and run DriverInstaller.exe) 3.7.0.0 Driver
TDTool for Windows TDTool for Windows (Instructions and Usage) 1.1 Utility
TDTool for linux x86 TDTool for Linux x86 (Instructions and Usage) 1.1 Utility
TDTool for linux x64 TDTool for Linux x64 (Instructions and Usage) 1.1 Utility
TDTool for Mac TDTool for MAC OSX 10.4+ (Instructions and Usage) 1.1 Utility
tdsafe_v1.80_x64.zip Logo certified (Win2003/2008) x64 64bit driver for StorageLoader 1U and StorageLibrary T40 family. 1.8 Driver
tdsafe_v1.80_x86.zip Logo certified (Win2003/2008) x86 32bit driver for StorageLoader 1U and StorageLibrary T40 family. 1.8 Driver
st.conf ST.CONF Solaris Driver st.conf is to be used with Solaris (ALL VERSIONS). ALL the Tanderg products are supported - SLR24 -SLR140; 220LTO-420LTO. Placed in "/kernel/drv" and run "boot -- -rv" (without the quotes) to reboot and initialize the drive.   Driver
Driver selection for Tandberg LTO3 StorageLoader.pdf   0.1 Patch
TDWinDrivers1 Windows WHQL drivers for Tandberg Data LTO-2/3/4/5 HH & LTO-5 FH tape drives (2003/2008/Vista/7) 1.0.6.1 Driver
TDWinDrivers2 Windows WHQL drivers for Tandberg Data LTO-2/3/4/5/6 HH & LTO-5 FH tape drives (2008/2012/7/8) 1.0.7.0 Driver

Dokumentation
  File Description Type Language
StorageLoader LTO Quick Installation Guide (SCSI) Quick Start Guide
StorageLoader LTO Quick Installation Guide (SAS) Quick Start Guide
How to Select the Right StorageLoader LTO Firmware. Manual
StorageLoader Installation and User Manual. Manual
StorageLoader LTO Datasheet (GER) Datasheet
LTO Media Datasheet (EMEA) Datasheet
Tandberg Data Corporate Brochure Brochure
Backup und Archivierung Brochure Brochure
Kompatibilität

Software Compatibility List (PDF)